Dignita AMP-100 alkometri

Tuotetunnus (SKU): AMP100 Osastot: ,

369,35  ALV 0 %

Dignita AMP-100 on alkometri sinulle, joka vaadit parasta mittatarkkuutta sekä turvallisuutta. Tuotetta myydään pääasiallisesti sairaaloihin, hoitokeskuksiin sekä yrityksille vaativaan käyttöön.

Voidaan käyttää nopeaan seulontatestiin, kuten virainomaisilla “hyväksytty/ hylätty”- periaatteella tai tarkkuusalkometrinä. Seulontatesti ei vaadi suukappaleen vaihtoja!

Hyväksytty uuden EU-standardin EN 15964:2011 mukaisesti

Kuvaus

DIGNITA AMP-100 AMMATTIMAINEN ALKOMETRI

Dignita AMP-100 on alkometri, jossa on erittäin hyvä mittaustarkkuus. Vakaan ja luotettavan mittatarkkuuden takaa ammattikäytön standardi. Yleensä ammattikäyttöön hyväksytyt alkometrit ovat hinnaltaan noin  890- 1000 €. AMP-100 alkometriä käyttävät nykyään monet poliisilaitokset ympäri maailman, esim. Koreassa ja Puolassa. AMP-100 on helppokäyttöinen, sen reaktioajat ovat lyhyet, ja se on helppo mukauttaa asiakkaiden toiveisiin. AMP-100:ssa on polttokenno, jolla on 36 kuukauden täysi takuu. Dignita AMP-100 on hyväksytty EN 16280:2012 -standardin mukaisesti ja se täyttää tiukat EU-vaatimukset ammattikäytön alkometrille. Sen hinta on edullinen, minkä vuoksi AMP-100 on yksi markkinoiden luotettavimmista alkometreistä hengitysilman mittaamiseen.

Toimitussisältö

  • Dignita AMP-100 Professionell
  • Kova säilytyslaukku
  • 5 suukappaletta
  • 36 kuukauden takuu*
  • Täysi tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Ilmainen asiakastuki puhelimitse arkipäivisin klo 8–16

* Pidennetty takuu edellyttää vuosittaista kalibrointia meidän kauttamme.

 

MHF (Motorförarnas Helnykterhetsförbund) -testilaboratorio:

“Alkometri antaa selkeät ääni- ja kuvaohjeet. Testit ovat osoittaneet hyvää mittaustarkkuutta. AMP-100 professionell näyttää senhetkisen alkoholipitoisuuden promilleina. Alkometri näyttää selkeät ohjeet käyttäjälle suuren ja valaistun näytön avulla. Aina kun käynnistät alkometrin, näet selkeästi edellisen kalibroinnin suorittamisajan ja seuraavan kalibroinnin ajan. Alkometrissä on hyvä vaihdettava suukappale.”

 

Tutustu puolueettoman MHF -testilaboratorion antamaan hyväksyntään EN 15964:2011 laatustandardia varten AMP-100 alkometrille.