Dignita AMP-100 alkometri

Tuotetunnus (SKU): AMP100 Osastot: ,

369,35  ALV 0 %

Dignita AMP-100 on alkometri sinulle, joka vaadit parasta mittatarkkuutta sekä turvallisuutta. Tuotetta myydään pääasiallisesti viranomaisille, sairaaloihin, hoitokeskuksiin sekä yrityksille vaativaan käyttöön.

Voidaan käyttää nopeaan seulontatestiin, kuten virainomaisilla “hyväksytty/ hylätty”- periaatteella tai tarkkuusalkometrinä. Seulontatesti ei vaadi suukappaleen vaihtoja!

Hyväksytty EU-standardin EN 15964:2011 mukaisesti viranomaiskäyttöön

Kuvaus

 • Testattu ja täyttää tiukat EU-vaatimukset
 • Voidaan käyttää seulonta- alkometrinä tai normaalisti
 • Käytetään mm. sairaaloissa ja terveyskeskuksissa
 • Hyväksytty uuden EU-standardin EN 15964:2011 mukaisesti
 • 36 kuukauden takuu (edellyttää, että kalibrointi tehdään meillä)

AMP 100 on alkometri sinulle, joka vaadit parasta turvallisuutta. Laite on standardoitu vaativaan viranomaiskäyttöön kuten virkavalta, sairaalat, terveyskeskukset ja muu terveydenhuolto.

Voidaan käyttää nopeaan seulontatestiin, kuten viranomaisilla ”hyväksytty/ hylätty” tai tarkkuusalkometrinä. Seulontatestissä ei tarvitse vaihtaa suukappaleita, joten se säästää käyttökustannuksia massamittauksissa erittäin paljon.

Miksi Dignitan alkometrit ovat luotettavia?

Hyväksyntä eurooppalaiselle EN 15964:2011 laatustandardille

EN: 15964:2011 laatustandardi koskettaa kaikkia laitteita, jotka mittaavat alkoholipitoisuuksia henkilön uloshengityksestä otettavalla näytteellä ja joita tämän lisäksi tarkoituksenmukaisesti käytetään seulonta- tai ennakkotarkastuksiin.  Standardi asettaa virkavallalle ja muille ammattikäyttöön suunnatuille alkometreille tiukat vaatimukset turvallisuuden, toimivuuden ja testitulosten luotettavuuden osalta. Standardi myös määrittelee tekniset testit laitteille, jotka läpäisemällä laitteelle voidaan hyväksyntä myöntää.

Standardi on erittäin tärkeä laatumittari alkometriä valitessa. Standardin mukaiset laitteet ilmoittavat henkilön uloshengityksen alkoholipitoisuuden selkeästi, jotta käyttäjä ei pysty aliarvioimaan päihtymystilaansa tilanteesta riippumatta.

Dignitan AMP-100 alkometri on hyväksytty standardin mukaisesti täysin. Voit tutustua MHF testilaboratorion suorittamaan hyväksyntään ja todistukseen TÄSTÄ.

Markkinoiden paras takuu?

Luotamme laitteisiimme niin paljon, että tarjoamme kaikille Dignita alkometreille markkinoiden parhaan täyden 3 vuoden takuun. Takuu edellyttää alkometrin rekisteröimistä sekä vuosittaista kalibrointihuoltoa. Jatkamme takuuta aina kalibroinnin yhteydessä vuodella aina kolmeen (3) vuoteen asti. Kaikki Dignita alkometrit ovat kalibroitavissa kätevän kalibrointipalvelumme kautta sekä laajan jälleenmyyjä- verkostomme kautta. Tutustu ja tilaa kalibrointi alkometrille tästä.

Alkometrin kalibrointi

Mitä alkometrin kalibrointi tarkoittaa ja miksi sitä vaaditaan 12kk välein?

Alkometrin kalibrointi on tärkeä toimenpide laitteen mittatarkkuuden varmistamiseksi ja laitteen eliniän pidentämiselle. Kalibroinnissa Dignita alkometrin polttokenno asettuu takaisin vaadittuun toleranssiin ja mahdollinen pieni vääristymä mittatarkkuudessa poistuu.

Polttokennotekniikka on luotettavaa, mutta myös sen mittatarkkuus alenee vuosittain. Mittatarkkuuden alenemisesta johtuen on erittäin tärkeää, että laite on kalibroitu säännöllisesti.

Alkometrin kalibrointi ennen toimitusta

Kaikki verkkokaupastamme tilatut alkometrit kalibroidaan aina ennen toimitusta. Näin asiakas voi luottaa saavansa vain parasta mittaustarkkuutta alkometriltään. Moni isoista marketeista ostettu alkometri on kalibroitu ainoastaan tehtaalla, eikä niitä välttämättä kalibroida uudelleen ennen ostotapahtumaa. Riippuen kauanko alkometri on marketin hyllyssä ollut ennen ostoa, on mittaustarkkuus voinut huonontua. Kun tilaat Dignita alkometrin verkkokaupastamme tai asiakaspalvelumme kautta, voit varmistua ettei sinun tarvitse huolehtia näistä seikoista.

Kuinka Dignitan kalibrointipalvelu käytännössä toimii?

Olemme pyrkineet tekemään vuosikalibroinnista teille mahdollisimman helppoa. Teidän ei tarvitse matkustaa huoltopisteelle ja odotella työn valmistumista.

 1. Tilaa alkometrin kalibrointi verkkokaupasta tai asiakaspalvelun kautta.
  1. Kalibrointipalvelu sisältää vuosikalibroinnin, uudet paristot, toimituskulut molempiin suuntiin ja virallisen kalibrointitodistuksen.
 2. Kun olette tilanneet alkometrin kalibrointipalvelun:
  1. Lähetämme sinulle kotiosoitteeseen alkometrin palautuspaketin.
  2. Aseta alkometri saapuneeseen pakettiin ja toimita se lähimpään Postin asiointipisteeseen.
  3. Alkometri saapuu meille muutamassa arkipäivässä. Suoritamme alkometrin kalibroinnin samana päivänä, kun laite saapuu meille ja lähetämme sen teille heti takaisin.

Ilmoitetaanko valmistajan tai myyjän toimesta selkeästi kalibrointiväli alkometrille?

Alkometrit, jotka ovat suunniteltu pitkäikäiseksi ja luotettaviksi laitteiksi vaativat vuosikalibrointia. Mikäli selkeä kalibrointiväli laitteelle puuttuu tai myyjäliike ei tarjoa helppoa kalibrointipalvelua laitteelle, niin todennäköisesti myytävää alkometriä ei ole suunniteltu käytettäväksi useita vuosia.

Miksi kaikille alkometreille ei tarjota kalibrointipalvelua tai se on hyvin vaikeaa?

Mikäli alkometrille ei ilmoiteta selkeästi kalibrointitarvetta tai palvelun saatavuutta ei ilmoiteta myyjän toimesta selkeästi, niin laitteen elinikä on mahdollisesti suunniteltu lyhyeksi. Me tarjoamme helpon kalibrointipalvelun ja haluamme, että teidän hankkimanne alkometri on luotettava ja mittatarkka vuosia!

Ilmainen ja kattava tuotetuki

Dignita tarjoaa asiakkailleen ilmaisen ja kattavan tuotetuen alkometreihin sekä alkolukkoihin liittyen. Tuotetuki ja yleinen asiakaspalvelu ovat avoinna aina arkisin klo 8-16. Onko sinulla kysymyksiä tuotteisiin tai palveluihimme liittyen? Ota yhteyttä asiakastukeemme tästä!

 

Toimitussisältö:

 • Dignita AMP-100 alkometri
 • Kova salkku laitteen ja tarvikkeiden kuljetukseen
 • 5 suukappaletta
 • Puhalluskuppi seulontamoodia varten
 • Dignita AMP-100 PC-ohjelmisto
 • Käyttöohjeet
 • Pehmeä suojakuori AMP-100 alkometrille
 • Rannehihna laitteen kantamista varten