Shield+ kuolleenkulman varoitusjärjestelmä

Tuotetunnus (SKU): MEVZUS0003 Osastot: ,

3.250,00  alv 0

Mobileye Shield+ on onnettomuuksia ehkäisevä järjestelmä isoille ajoneuvoilla kaupunkiliikenteeseen. Kolmen kameran varoitusjärjestelmä tarkkailee ajoneuvoja ja kevyttä liikennettä edessä ja ajoneuvon sivuilla. Turvavälien ja törmäysvaroitusten lisäksi järjestelmä seuraa ja varoittaa tien kaistoista ja muuttuvista nopeusrajoituksista.

Kuvaus

Kuljettajaa auttavien järjestelmien markkinajohtaja Mobileye on tuonut markkinoille jälkiasenteisen aktiivisen kuolleenkulman varoitusjärjestelmän. Järjestelmä koostuu kolmesta kamerasta, jotka pystyvät tunnistamaan liikenteestä mm. ajoneuvot, jalankulkijat, polkupyöräilijät ja liikennemerkit. Kehittynyt algoritmi osaa antaa kuljettajalle varoituksen mahdollisissa vaaratilanteissa. Järjestelmän ominaisuuksiin kuuluvat mm. kuolleenkulman varoitukset, törmäysvaroitin, kaistavahti, turvavälin tarkkailu ja ylinopeusvaroitin.

Shield+ järjestelmä voidaan asentaa kaikkiin ajoneuvotyyppeihin.

Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen (Washington State Transit) mukaan yksikään Shield+ järjestelmällä varustettu auto ei ole joutunut onnettomuuteen tai kolariin kevyen liikenteen kanssa.

Shield+ järjestelmän tuottamaa tietoja voidaan hyödyntää myös kaupunkisuunnittelussa. Järjestelmän avulla on mahdollista tuoda vaaranpaikat kartalle ja hyödyttää tätä tietoa infrasuunnittelussa.

Tutustu tuotteeseen näiden esimerkkivideoiden kautta:

Shield+ linja-autoissa (youtube)

Shield+ kuorma-autoissa (youtube)

Lataa tuote-esite tästä!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää:

piirla@piirla.fi

Puh: 017-2831595