fbpx

Stoneridge

Yrityslukitus digi- ja älypiirtureissa etälatausta varten

02.07.2020

Kuinka yrityslukitus aktivoidaan digitaalisissa sekä älypiirtureissa?

Toimiakseen etälataus vaatii loppukäyttäjää aktivoimaan etäluettavassa piirturissa yrityslukituksen. Usein yrityslukitus on jo valmiina, mutta etälatauksen hankinta on oiva hetki varmistaa että tämäkin asia on yrityksellä kunnossa.

Alla tietoa kuinka yrityslukitus aktivoidaan Stoneridge sekä VDO piirtureissa. Tarvitset toimenpiteeseen vain yrityskortin sekä itse lukittavan ajopiirturin.

Yrityslukituksen käyttöönotto:

VDO:n piirturissa laittakaa yrityskortti 1. kuljettajan paikkaan ja jos piirturia ei ole lukittukortille, tekee piirturi lukituksen. Korttia pois otettaessa piirturi kysyy, poistetaanko lukitus? Tähän valitaan EI ja painetaan OK.

Stoneridgen piirturissa laittakaa yrityskortti 1. kuljettajan paikkaan ja uudemmissa versioissa piirturi kysyy, otetaanko yrityslukitus käyttöön? Tähän valitaan KYLLÄ ja painetaan OK. Vanhemmassa versiossa mennään piirturin valikossa ”Yritys”-valikkoon ja valitaan yrityslukitus PÄÄLLE.

Kun ajopiirturi on yrityslukittu, voidaan yrityskortti toimittaa etälatauksen palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja ei kykene lataamaan ajopiirturia telematiikan avulla ilman, että piirturi on yrityslukittu oikealle yritykselle.

Yrityskortteja kannattaa olla vähintään 2!

Yrityskortteja kannattaa hankkia vähintään kaksi yritykseen, sillä yleensä etälatauksen palveluntarjoaja tarvitsee yhden yrityskorteista telematiikkaa varten. Jotta korttia ei tarvitse postitella edes takaisin, on yrityksien hyödyllistä harkita toisen yrityskortin tilaamista.