fbpx

Piirturit - Ohjeet

Idha-Online – Analysoi ajopiirturin tiedot vaivattomasti

20.09.2024

Idha-Online tarjoaa ratkaisun, joka muuntaa ajopiirturin ja kuljettajakorttien digitaaliset tiedot selkeiksi ja hyödyllisiksi raporteiksi. Tämä pilvipohjainen palvelu on suunniteltu tekemään ajopiirturitietojen hallinnasta ja analysoinnista helppoa ja tehokasta.

Idha-Online on kaikille kuljetusyrityksille, jotka ovat kiinnostuneita seuraamaan kuljettajien ajoja ja oikeoppista piirturin käyttöä. Yrityksessä IDHA:n käyttäjä voi olla esim. kalustopäällikkö, ajosuunnitteluja tai työnjohtaja.

Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi vähintään yhden (1) kuukauden ajan. Näin voitte itse vakuuttua ohjelmiston eduista ja hyödyistä yritystoiminnallenne.

Onko teillä jo Idha-Onlinen käytössä? Pääsette kirjautumaan ohjelmistoon tästä!

Miksi valita Idha-Online?

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Idha-Online mahdollistaa kaikkien digitaalisten ajopiirturitiedostojen ja kuljettajakorttien hallinnan yhdessä suojatussa ympäristössä. Tiedonsiirto ja analysointi tapahtuvat helposti suoraan selaimessa, mikä tekee palvelusta erittäin käyttäjäystävällisen. Palveluun voitte siirtää tiedot mistä tahansa tiedonsiirtolaitteesta tai etälatauspalvelusta (esim. DigiVU+, Dynafleet tai Fleetboard).

Säännölliset raportit ja varmuuskopiot

Palvelu huolehtii automaattisesti tiedostojen varmuuskopioinnista ja varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ovat aina saatavilla ja hyvässä järjestyksessä. Saat raportit ajo- ja lepoaikarikkeistä, työajoista ja kaluston käytöstä vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Nämä raportit voidaan toimittaa automaattisesti sähköpostitse, jolloin tietojen tarkastelu ja jakaminen on mahdollisimman sujuvaa.

Helppo tapa noudattaa säännöksiä ja välttyä sanktiolta

Idha-Onlinen avulla varmistatte helposti, että täytät asetuksen 165/2014 artiklan 33 vaatimukset. Tällä tavalla yrityksesi välttää turhat merkinnät riskiluokitusrekisteriin ja mahdolliset sakot. Voitte seurata, että kuljettajat käyttävät ajopiirtureita asianmukaisesti ja että kaikki tiedot on ladattu ja tallennettu vaatimuksien mukaisesti.

Idha-Online myös muistuttaa tulevista ajopiirturin tarkastuksista sekä erääntyvistä kuljettajakorteista. Ohjelman avulla pystytte valmistautumaan viranomaisen tarkastukseen. Voitte tarkistaa mahdolliset rikkeet ja pyytämään kuljettajilta kuittaukset/huomiot niistä valmiiksi.

Monipuoliset raportit ja analyysit

Palvelun avulla voitte analysoida ajoneuvojen nopeustietoja ja paljon muuta. Voitte seurata tapahtuneita rikkeitä ja tehdä omia huomioita tulevia tarkastuksia varten.

Helppokäyttöinen

Idha-Online on täysin pilvipohjainen, joten ohjelma ei vaadi erillisiä asennuksia. Palvelua voi käyttää useampi henkilö samanaikaisesti eri laitteilla. Kuljettajat voivat myös kirjautua järjestelmään ja seurata omia ajojaan sekä kuitata mahdolliset rikkeet.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme?

Kokeile Idha-Onlinea maksutta! Piirla tarjoaa teille mahdollisuuden käyttää palvelua täysin ilmaiseksi vähintään yhden (1) kuukauden ajan. Näin voitte itse todeta ohjelmiston hyödyt ja edut yrityksellesi.

Kiinnostuitko Idha-Onlinesta? Tarkasta ohjelmiston hinta yrityksellesi meidän hintalaskurimme avulla!

Mitä hyötyä digipiirturidatan analysointipalvelusta on?

Digipiirturin tuottamasta datasta saadaan hyvin helposti selkeitä ja yritystä hyödyttäviä raportteja muutamalla klikkauksella. Digitaaliselle ajopiirturille ja kuljettajakortille tallentuu seuraavia asioita, joista voidaan luoda raportteja:

Voitte rekisteröidä Idha-Onlinen ilmaiseen koekäyttöön täältä!
Haluatko kuulla palvelusta lisää? Laita meille sähköpostia: piirla@piirla.fi tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 0172831595

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!