fbpx

Uutiset

Älypiirturiasentajien Smart 2 täydennyskoulutukset ovat nyt tarjolla

01.09.2023

DB-lupakorjaamoille suunnatut täydentävät Smart2 älypiirturikoulutukset ovat nyt tarjolla. Koulutus on suunniteltu erityisesti DB-korjaamoiden asentajille ja vastuuhenkilöille, jotka ovat vastuussa älypiirtureiden tarkastuksista ja asennuksista. Suosittelemme, että osallistuja on käynyt DB- ja 1C piirturikoulutukset.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

Koulutuksiin sisältyy lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit osallistujille. Osallistujien omaan käyttöön jaetaan sähköinen materiaali koulutuksen aiheista ja pyynnöstä toimitamme myös koulutustodistuksen.

Pääset tutustumaan tuleviin Smart 2 täydennyskoulutuksiin koulutuskalenteristamme. Tulevat Smart 2 täydennyskoulutukset löytyvät mm. tästä linkistä. Koulutuskalenterista löytyvät myös muut tulossa olevat koulutuksemme. Tarjoamme muun muassa B-lupa, DB-lupa ja 1C koulutuksia.

Etkö löytänyt koulutuskalenteristamme teille sopivaa ajankohtaa? Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä koulutuksia heidän omissa tiloissaan juuri heille sopivana ajankohtana. Räätälöityjä koulutuksia järjestetään, jos osallistujia on vähintään neljä. Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä Tomi Karhuseen 010 235 3872 / tomi@piirla.fi.

Haluatko kuulla koulutuksistamme lisää? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!