fbpx

Uutiset

Piirla on mukana BUS 2024 messuilla 18.-19.6.2024!

07.06.2024

Messutiedote – BUS 2024

Piirla on mukana Jyväskylässä järjestettävillä BUS 2024 messuilla. Messuosastollamme B-304 on esittelyssä kaksi bussiväelle ajankohtaista tuotetta: Stoneridgen 2. sukupolven Smart2 älypiirturi ja Suomen markkinoiden uusi LifeSafer L250 alkolukko. Tulkaa moikkaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan tuotteisiimme!

Stoneridge Smart 2 älypiirturi

Kansainvälisissä kuljetuksissa hyväksytään 31.12.2024 alkaen vain älypiirturit (1C ja 1Cv2). Tämä tarkoittaa, että analogiset piirturit ja ensimmäisen sukupolven digipiirturit (1B, käyttöönotto 1.5.2006 – 14.9.2019) on vaihdettava ennen kyseistä päivämäärää. Kerromme mielellämme lisää uuden älypiirturin ominaisuuksista ja sen tuomista muutoksista!

Jos digipiirturitietojen tallennus tai analysointi tuottaa yrityksessänne haasteita, meiltä löytyy monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut digipiirturitiedostojen tallennukseen, etälataukseen ja analysointiin.

LifeSafer L250 alkolukko

Piirla Oy on tuonut kotimaan markkinoille käyttäjäystävällisimmän ja laadukkaimman alkolukon, LifeSafer L250. Tämä laite on johtava alkolukkomalli Yhdysvalloissa, ja LifeSafer-alkolukkoja on asennettu jo yli 1,5 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Laite on nähtävillä osastollamme, ja kerromme mielellämme, miksi LifeSafer L250 on täydellinen turvalaite vaativaan yrityskäyttöön.

Lue lisää LifeSafer alkolukosta tästä!

Piirla

Piirla on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Maahantuomme ja jälleenmyymme mm. alkolukot, alkometrit ja nopeudenrajoittimet. Laadukkaiden tuotteiden ja erityisosaamisemme avulla haluamme kehittää Teidänkin liiketoimintaanne.

Liity Piirlan postituslistalle tästä!

Messujärjestäjän sivuille tästä.

Varaa tapaaminen BUS 2024 messuille

Kerromme mielellämme yrityksemme tuotteista ja palveluista sekä siitä, miten ne voivat auttaa juuri teidän yritystänne. Voit jättää meille viestin ja varata tapaamisajan messuille!