fbpx

Uutiset

Piirlan ajopiirturiasentajan koulutukset vuodelle 2024

19.12.2023

Vuoden 2024 koulutustarjonta Piirlan ajopiirturiasentajan koulutuksiin on nyt julkaistu. Piirlan koulutustarjontaan kuuluvat B- ja DB-lupakoulutukset sekä Smart 2-koulutukset.

Kaikkien niiden henkilöiden, jotka suorittavat ajopiirtureiden tarkastuksia pitää käydä virallinen lupakoulutus ja koulutus on suositeltavaa myös uusia tasaisin väliajoin, jotta toiminnasta saadaan tehokkaampaa ja viranomaisvaatimuksien mukaista. Koulutuksen käynyt henkilö voi toimia B- tai DB-luvan mukaisen tarkastustoiminnan vastuuhenkilönä.

Uutena koulutuksena tarjoamme Smart 2 -koulutusta, jossa käydään läpi tärkeimmät muutokset uusien 2. sukupolven älypiirtureiden osalta. Ensi vuoden aikana pidämme useita Smart 2 koulutuksia, koska kaikkien tarkastajien olisi tärkeää kurssille osallistua vaikka viranomaispakotetta kurssille ei olekaan.

Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea suurimpien kaupunkien hotelleissa, joissa on hyvät koulutustilat ja tarjoilut.

Teoriaopetuksen lisäksi käytännön harjoituksia tehdään uusimmilla piirturisimulaattoreilla. Koulutuksissa käsitellään lainsäädäntöä, muutoksia korjaamoille ja laitteistojen tärkeimpiä ominaisuuksia. Tämän ohella osallistujat saavat tietoa alan uusimmista laitteista ja tulevista muutoksista.

Käytännön harjoituksissa on osallistujilla mahdollisuus päästä kokeilemaan tyypillisten piirtureissa ilmenevien ongelmien ratkaisemista sekä itsenäisesti että kouluttajan ohjaamana. Koulutuksessa voi myös jakaa kokemuksia muiden kurssiosallistujien kanssa sekä saa vinkkejä laitteiden oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksen lopuksi pidetään lopputentti, jossa on tarkoitus testata osallistujien teoriaosaamista päivän päätteeksi.

Jokainen osallistuja saa kurssitodistuksen sähköpostitse, jonka lisäksi kaikki opetusmateriaali lähetetään myös sähköisessä muodossa korjaamon tulevaa käyttöä varten.

Oheisessa listassa Piirlan lupakoulutuksien sisältö ja hintatiedot.

Koulutukset

B-lupa: Koulutus analogisten kiekkopiirtureiden tarkastuksia ja asennuksia varten. Koulutus vaaditaan kaikilta kiekkopiirtureiden tarkastuksia suorittavilta henkilöiltä. Koulutuksen käynyt henkilö voi toimia B-luvan vastuuhenkilönä. B-lupa koulutuksia järjestetään räätälöidysti sen mukaan, että saamme riittävästi osallistujia kurssille (min. 6 henkilöä). B-lupakoulutus on 1 päivän kurssi ja kurssin hinta on 495 €, alv 0% per osallistuja.

DB-lupa: Koulutus digitaalisten ja älypiirtureiden tarkastuksia ja asennuksia varten. Koulutus vaaditaan kaikilta digi- ja älypiirtureiden tarkastuksia suorittavilta henkilöiltä. Koulutuksen käynyt henkilö voi toimi DB-luvan vastuuhenkilönä. Järjestämme DB-lupakoulutuksia n. kerran kuukaudessa ja siirrymme välillä Helsinki – Rovaniemi paikasta toiseen. DB-lupakoulutus on 2 päivän koulutus, jossa 1. päivä käsittelee digitaalisia ajopiirtureita ja 2. päivä älypiirtureita. Kurssin hinta on 990 €, alv 0% per henkilö. Jos henkilö on aiemmin käynyt pelkän DB-koulutuksen, niin silloin voi osallistua vain jälkimmäiseen älypiirtureita käsittelevään päivään, jolloin hinta on 495 €, alv 0%.

Smart 2: Täydennyskoulutus älypiirtureiden 2. version muutoksista korjaamoille ja asentajille. Koulutus ei ole luvanvarainen, mutta suositeltava kaikille, jotka tulevat suorittamaan uusien 1Cv2 älypiirtureiden tarkastuksia ja asennuksia. Smart 2 -koulutus on 1 päivän kurssi ja kurssin hinta on 495 €, alv 0% per osallistuja.

Räätälöidyt koulutukset: Tarvittaessa voimme järjestää myös räätälöityjä kursseja pelkästään yhtä asiakasta varten, mikäli kurssille saadaan riittävästi porukkaa (min. 6 henkilöä).

Tarjoamme 10% alennuksen mikäli ilmoittaudutte kursseille vähintään 2 viikkoa aikaisemmin.

Miksi valita Piirla kouluttajaksi?

Lyömätön tietotaito ja osaaminen: Yrityksellämme on yli 45 kokemus ajopiirtureista ja olemme toimineet usean eri digipiirturimerkin maahantuojana. Tällä hetkellä toimimme Stoneridgen maahantuojana ja saamme sitä kautta kaikista uusimman tiedon piirtureista ja alalla tapahtuvista muutoksista. Piirlalla on omat B- ja DB-luvat eli kouluttajamme suorittavat itse vastaavia tarkastuksia päivittäisessä työssään eli meillä on hyvä käytännön kokemus ja monipuoliset verkostot niin viranomaisiin kuin muihin toimijoihin.

Palvelua myös koulutuksen jälkeen: Autamme kursseille osallistuvia henkilöitä ja yrityksiä myös koulutuksien jälkeen päivittäisessä teknisessä tuessa eli palvelumme ei rajoitu pelkästään koulutustilaisuuteen.

Hyvät suositukset: Yli 90% osallistujista suosittelisi koulutusta ystävälleen/kollegalleen. (Lähde: palautekyselyt 2023).

”Hyvin toteutettu kokonaisuus hienossa ympäristössä 🡪 lisää tällaista”

”Kurssi hyvä ei pysty paremmaksi laittamaan. Kiitos kurssista ja kurssin vetäjälle kiitokset vielä.”

Ota yhteyttä meihin!