Dignita AM 7000 alkometri

Tuotetunnus (SKU): AM7000 Osastot: ,

129,03  ALV 0 %

 • Luotettava ja käyttövarma MHF:n kuluttajatestin mukaan
 • Poikkeuksellisesti me kalibroimme alkometrin aina ennen toimitusta
 • 36 kuukauden takuu (edellyttää, että kalibrointi suoritetaan 12kk välein ostopäivästä lähtien)
 • Hyväksytty EN-standardilla

 

Kuvaus

 • Luotettava ja käyttövarma
 • Hyväksytty eurooppalaisella laatustandardilla (EN 16280:2012)
 • 3 vuoden takuu
 • Vaivaton alkometrin vuosikalibrointi
 • Kalibroimme laitteen aina uudelleen ennen toimitusta (edun arvo 54 €!)
 • 1-2 arkipäivän toimitus sekä kattava ja ilmainen tuotetuki

Miksi Dignitan alkometrit ovat luotettavia?

 

Hyväksyntä eurooppalaiselle EN 16280:2012 laatustandardille

 

EN: 16280:2012 laatustandardi koskettaa kaikkia laitteita, jotka mittaavat alkoholipitoisuuksia henkilön uloshengityksestä otettavalla näytteellä. Standardi asettaa kuluttajille suunnatuille alkometreille tiukat vaatimukset turvallisuuden, toimivuuden ja testitulosten luotettavuuden osalta. Standardi myös määrittelee tekniset testit laitteille, jotka läpäisemällä laitteelle voidaan hyväksyntä myöntää.

Standardi on erittäin tärkeä laatumittari alkometriä valitessa. Standardin mukaiset laitteet ilmoittavat henkilön uloshengityksen alkoholipitoisuuden selkeästi, jotta käyttäjä ei pysty aliarvioimaan päihtymystilaansa tilanteesta riippumatta.

Dignitan AM-7000 alkometri on hyväksytty standardin mukaisesti täysin. Voit tutustua MHF testilaboratorion suorittamaan hyväksyntään ja todistukseen TÄSTÄ.

Markkinoiden paras takuu?

 

Luotamme laitteisiimme niin paljon, että tarjoamme kaikille Dignita alkometreille markkinoiden parhaan täyden 3 vuoden takuun. Takuu edellyttää alkometrin rekisteröimistä sekä vuosittaista kalibrointihuoltoa. Jatkamme takuuta aina kalibroinnin yhteydessä vuodella aina kolmeen (3) vuoteen asti. Kaikki Dignita alkometrit ovat kalibroitavissa kätevän kalibrointipalvelumme kautta sekä laajan jälleenmyyjä- verkostomme kautta. Tutustu ja tilaa kalibrointi alkometrille tästä.

Alkometrin kalibrointi

 

Mitä alkometrin kalibrointi tarkoittaa ja miksi sitä vaaditaan 12kk välein?

 

Alkometrin kalibrointi on tärkeä toimenpide laitteen mittatarkkuuden varmistamiseksi ja laitteen eliniän pidentämiselle. Kalibroinnissa Dignita alkometrin polttokenno asettuu takaisin vaadittuun toleranssiin ja mahdollinen pieni vääristymä mittatarkkuudessa poistuu.

Polttokennotekniikka on luotettavaa, mutta myös sen mittatarkkuus alenee vuosittain. Mittatarkkuuden alenemisesta johtuen on erittäin tärkeää, että laite on kalibroitu säännöllisesti.

Alkometrin kalibrointi ennen toimitusta

 

Kaikki verkkokaupastamme tilatut alkometrit kalibroidaan aina ennen toimitusta. Näin asiakas voi luottaa saavansa vain parasta mittaustarkkuutta alkometriltään. Moni isoista marketeista ostettu alkometri on kalibroitu ainoastaan tehtaalla, eikä niitä välttämättä kalibroida uudelleen ennen ostotapahtumaa. Riippuen kauanko alkometri on marketin hyllyssä ollut ennen ostoa, on mittaustarkkuus voinut huonontua. Kun tilaat Dignita alkometrin verkkokaupastamme tai asiakaspalvelumme kautta, voit varmistua ettei sinun tarvitse huolehtia näistä seikoista.

Kuinka Dignitan kalibrointipalvelu käytännössä toimii?

 

Olemme pyrkineet tekemään vuosikalibroinnista teille mahdollisimman helppoa. Teidän ei tarvitse matkustaa huoltopisteelle ja odotella työn valmistumista.

 1. Tilaa alkometrin kalibrointi verkkokaupasta tai asiakaspalvelun kautta.
  1. Kalibrointipalvelu sisältää vuosikalibroinnin, uudet paristot, toimituskulut molempiin suuntiin ja virallisen kalibrointitodistuksen.
 2. Kun olette tilanneet alkometrin kalibrointipalvelun:
  1. Lähetämme sinulle kotiosoitteeseen alkometrin palautuspaketin.
  2. Aseta alkometri saapuneeseen pakettiin ja toimita se lähimpään Postin asiointipisteeseen.
  3. Alkometri saapuu meille muutamassa arkipäivässä. Suoritamme alkometrin kalibroinnin samana päivänä, kun laite saapuu meille ja lähetämme sen teille heti takaisin.

Ilmoitetaanko valmistajan tai myyjän toimesta selkeästi kalibrointiväli alkometrille?

 

Alkometrit, jotka ovat suunniteltu pitkäikäiseksi ja luotettaviksi laitteiksi vaativat vuosikalibrointia. Mikäli selkeä kalibrointiväli laitteelle puuttuu tai myyjäliike ei tarjoa helppoa kalibrointipalvelua laitteelle, niin todennäköisesti myytävää alkometriä ei ole suunniteltu käytettäväksi useita vuosia.

Miksi kaikille alkometreille ei tarjota kalibrointipalvelua tai se on hyvin vaikeaa?

 

Mikäli alkometrille ei ilmoiteta selkeästi kalibrointitarvetta tai palvelun saatavuutta ei ilmoiteta myyjän toimesta selkeästi, niin laitteen elinikä on mahdollisesti suunniteltu lyhyeksi. Me tarjoamme helpon kalibrointipalvelun ja haluamme, että teidän hankkimanne alkometri on luotettava ja mittatarkka vuosia!

Ilmainen ja kattava tuotetuki

 

Dignita tarjoaa asiakkailleen ilmaisen ja kattavan tuotetuen alkometreihin sekä alkolukkoihin liittyen. Tuotetuki ja yleinen asiakaspalvelu ovat avoinna aina arkisin klo 8-16. Onko sinulla kysymyksiä tuotteisiin tai palveluihimme liittyen? Ota yhteyttä asiakastukeemme tästä!

Dignita AM 7000 alkometri:

 • Luotettava ja käyttövarma.
 • Kalibroimme alkometrin aina ennen toimitusta, jotta voisit olla varma.
 • Sertifioitu standardin EN 16280:2012 mukaisesti, joten voit varmasti luottaa alkometriin
 • Sisältää sisäänrakennetun kalibrointiajastimen.
 • Käyttäjäystävällinen, antaa luotettavan tuloksen.
 • Nopea reagointiaika.
 • Sisältää sähkökemiallisen polttokennon, joka tunnistaa vain alkoholin ja on pitkäikäinen.
 • Luotettava ja käyttövarma MHF:n kuluttajatestin mukaan
 • Meidän kauttamme 36kk takuu*
 • Mittaustarkkuus ±0,05 ‰ arvolla 0,50 ‰

* Pidennämme takuuta aina 12kk, kun kalibroit alkometrisi meillä (max. 36kk). Pidennetty takuu edellyttää vuosittaista kalibrointia.


TIEDOSTOT:

Markkinointimateriaali

Käyttöohjeet