OPTIMO2 -piirturitesteri

Tuotetunnus (SKU): 9000-013 Osastot: ,

Piirturikorjaamolle tarkoitettu piirturitesteri, jolla pääsee tekemään kaikki tarvittavat toimenpiteet ajopiirtureille. Light -versio liitettävissä kaikkin äly- ja digipiirtureihin. Laitteeseen voi tarvittaessa ostaa erikseen kaapeleita vanhempia kiekkopiirtureita varten.

Kuvaus

Piirturivalmistaja Stoneridgen oma Optimo2 piirturitesteri mahdollistaa kaikkien digipiirtureiden tarkastukset ja ohjelmoinnit. Light -versio pitää sisällään liitettävyyden vain digipiirtureihin, mutta tarvittaessa saatavilla kaapelit myös vanhempia piirtureita varten. Suomenkielinen käyttöliittymä, päivitettävä ohjelmisto ja langattomat yhteydet tekevät testeristä tehokkaan ja helppokäyttöisen työkalun piirtureiden ohjelmointia varten.

Käyttäjille tuttu Windows -käyttöjärjestelmä mahdollistaa mm. omien ohjetiedostojen tallennuksen samalle laitteelle. Ison kosketusnäytön ansioista testeri näyttää kaikki ohjelmoitavat parametrit kerralla käyttäjälle. Ei vaadi erillisiä virtalähteitä mittauksia suoritettaessa.

Liitettävissä automaattimittauslaitteisiin tai dynamometriin Tachowinner -laitteiston avulla. Tarjoamme testeriä joko suoralla kaupalla tai 3 vuoden leasing -sopimuksella. Leasing sopimuksen kautta saatavilla pidennetty 3 vuoden takuu koko vuokrauksen ajaksi.

Laitteesta löytyvien suomenkielisten käyttöohjeiden lisäksi video-ohjeet saatavilla Youtuben kautta ja laadukas tekninen tuki maahantuojan kautta.