Tacho Winner – laitteisto

Tuotetunnus (SKU): 101520 Osastot: ,

Tacho Winner on ratkaisu dynamometrin ja piirturitesterin yhdistämiselle, jotta W-arvon mittaus voidaan suorittaa rullilla.

Kuvaus

Tacho Winner -laitteisto koostuu anturista, joka yhdistetään dynamometrin rulliin ja sieltä saatu impulssi ohjataan laitteiston mukana tulevalle keskusyksikölle ja edelleen kaapelilla varsinaiselle piirturitesterille. Tacho Winner -laitteiston avulla piirturikorjaamo pystyy suorittamaan piirtureiden W-arvon mittauksen 20m mittauksen sijaan tehokkaasti ja turvallisesti dynamometrilla.

Laitteisto myydään aina asennus- ja kalibrointipalvelun kanssa eli asiakas ei voi itse suorittaa järjestelmän asennusta eikä kalibrointia. Laitteisto on suositeltavaa kalibroida vähintään 2 vuoden välein tai rullien vaihdon yhteydessä.

Tacho Winner -laitteiston kaapeli keskusyksiköltä piirturitesterille on merkkikohtainen, koska eri testereissä on erilaiset liittimet. Tacho Winner toimii kaikkien yleisimpien piirturitestereiden kanssa.

Ruotsissa suurin osa piirturikorjaamoista käyttää rullamittausta 20m mittauksen sijasta. Mikäli tarkastusmäärät ovat isoja, niin tämä investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti tehokkuuden ja turvallisuuden kautta.

Käyttöohjeet saa ladattua TÄÄLTÄ.