Top-Print korjaamo-ohjelmisto

Tuotetunnus (SKU): PK70P17 Osastot: ,

Top-Print on markkinoiden nopein ja yksinkertaisin korjaamo-ohjelmisto piirtureiden ja nopeudenrajoittimien tarkastustodistusten luontia ja taltiointia varten. Täyttää DB-lupaa koskevan asetuksen vaatimukset korjaamokortista kopioitavien tietojen tallennuksen osalta.

Kuvaus

TOP-PRINT

Top-Print on uusi ensiluokkainen korjaamo-ohjelmisto ajopiirtureiden ja nopeudenrajoittimien tarkastuspisteille. Ohjelmiston pääasiallinen tehtävä on luoda ajopiirtureiden toiminnasta, nopeudenarajoittimien toiminnasta ja ajopiirturin toimimattomuudesta säädetyt tarvittavat todistukset ja kilvet sekä säilöä tiedot asetusten mukaisesti viranomaisia ja tulevia tarkastuksia varten. Top-Print -ohjelmiston laadukkaat ominaisuudet helpottavat ja tehostavat asentajan työtä ja mahdollistavat nopeamman ja laadukkaamman asiakaspalvelun.

OMINAISUUDET:

  • Automaattinen tarkastustodistuksen luonti ja tallennus tietokantaan suoraan korjaamokortilta ilman napin painalluksia – aseta vain kortti lukijaan ja todistus on valmis tulostettavaksi. (halutessanne ohjelmisto myös tulostaa automaattisesti)
  • Asiakas- ja historiatietojen tallennus tulevia tarkastuksia varten, jolloin ohjelmisto löytää ja täyttää tarvittavat tiedot automaattisesti.
  • Automaattiset sähköpostimuistutukset asiakkaille tulevista tarkastuksista.
  • Korjaamo- ja kuljettajakortin lakisääteinen varmuuskopio kortinlukijan kautta ja piirturitietojen tallennusmahdollisuus.
  • Automaattinen tietojen varmuuskopionti, helppo tietokannan palautus ja mahdollinen vanhojen tiedostojen poisto.
  • Monipuoliset asetuksien yksilöintimahdollisuudet. (mahdollista lisätä mm. korjaamon oma logo todistuspohjiin)
  • Raporttiosio, jonka kautta mahdollista luoda muistutusviestit asiakkaille vanhentuvista todistuksista tai tilastoida suoritettuja

LATAUKSET:

Lataa Top-Print ohjelmiston asennustiedosto tästä! (Täysi versio Top-Printistä vaatii aktiivisen vuosilisenssin, joka toimitetaan ohjelmiston hankinnan yhteydessä ensimmäistä kertaa. Tilaa Top-Print ohjelmisto lunastaaksesi vuosilisenssin! Ensimmäinen vuosi kuuluu hankintahintaan, jonka jälkeen se laskutetaan erillisen hinnaston kautta).
  • Top-Print ohjelmiston käyttöohjeet tästä!
  • Lataa esite Top-Print ohjelmistosta tästä!
HUOM:
Ohjelmiston käyttö vaatii aktiivisen ylläpiton vuosilisenssin. Ohjelmiston hankintahinta pitää sisällään lisenssin ensimmäisen vuoden osalta ja tulevilta vuosilta lisenssi pitää ostaa erikseen. Ylläpidon kautta korjaamoasiakas saa ilmaisen teknisen tuen ja ilmaiset ohjelmistopäivitykset.

Saatat myös pitää...