Top-Print Light

Tuotetunnus (SKU): PK70P02 Osasto:

290,00  ALV 0 %

Light -versio on kevyempi versio suositusta Top-Print korjaamo-ohjelmistosta. Light -versio sisältää ominaisuudet vain nopeudenrajoittimien tarkastus- ja dokumentaatiotoimintaan.

Kuvaus

Top-Print Light

Top-Print light on uusi ensiluokkainen korjaamo-ohjelmisto nopeudenrajoittimien tarkastuspisteille. Ohjelmiston pääasiallinen tehtävä on luoda nopeudenarajoittimien toiminnasta ja toimimattomuudesta säädetyt tarvittavat todistukset ja kilvet sekä säilöä tiedot asetusten mukaisesti viranomaisia ja tulevia tarkastuksia varten. Top-Print Light -ohjelmiston laadukkaat ominaisuudet helpottavat ja tehostavat asentajan työtä ja mahdollistavat nopeamman ja laadukkaamman asiakaspalvelun.

OMINAISUUDET:

  • Automaattinen tarkastustodistuksen luonti ja tallennus tietokantaan suoraan korjaamokortilta ilman napin painalluksia – aseta vain kortti lukijaan ja todistus on valmis tulostettavaksi. (halutessanne ohjelmisto myös tulostaa automaattisesti)
  • Asiakas- ja historiatietojen tallennus tulevia tarkastuksia varten, jolloin ohjelmisto löytää ja täyttää tarvittavat tiedot automaattisesti.
  • Automaattiset sähköpostimuistutukset asiakkaille tulevista tarkastuksista.
  • Korjaamo- ja kuljettajakortin lakisääteinen varmuuskopio kortinlukijan kautta ja piirturitietojen tallennusmahdollisuus.
  • Automaattinen tietojen varmuuskopionti, helppo tietokannan palautus ja mahdollinen vanhojen tiedostojen poisto.
  • Monipuoliset asetuksien yksilöintimahdollisuudet. (mahdollista lisätä mm. korjaamon oma logo todistuspohjiin)
  • Raporttiosio, jonka kautta mahdollista luoda muistutusviestit asiakkaille vanhentuvista todistuksista tai tilastoida suoritettuja
HUOM:
Ohjelmiston käyttö vaatii aktiivisen ylläpiton vuosilisenssin. Ohjelmiston hankintahinta pitää sisällään lisenssin ensimmäisen vuoden osalta ja tulevilta vuosilta lisenssi kustantaa 80 €, alv 0% per vuosi. Ylläpidon kautta korjaamoasiakas saa ilmaisen teknisen tuen ja ilmaiset ohjelmistopäivitykset.

Kysy tästä ohjelmistosta lisätietoja:

tomi@piirla.fi / 010 235 3872

harri@piirla.fi / 010 235 3871