fbpx

Uncategorized

ENSIESITTELYSSÄ SUKUPOLVEN SMART2 -ÄLYPIIRTURI

12.05.2023

Messutiedote – Kuljetus 2023

Piirla Oy on mukana kuljetusalan tärkeimmässä ammattitapahtumassa

Osastomme numero on C-232 ja alla tiedot, miksi juuri sinun kannattaa tulla vierailemaan lupsakkaan seuraamme.

Piirlan osastolla on nähtävillä ensimmäistä kertaa Suomessa Stoneridgen 2. sukupolven Smart2 älypiirturi. Uudet 2. sukupolven älypiirturit tulevat pakollisiksi kaikkiin uusiin raskaan kaluston ajoneuvoihin 21.8.2023 alkaen. Tule tutustumaan uuteen älypiirturiin ja sen mukanaan tuomiin muutoksiin.

Tarjoamme jokaisena messupäivänä 100 ensimmäiselle Piirlan osastolla vierailevalle henkilölle Olvin energiajuomia ja KevytOlo -kivennäisvesiä. Lisäksi arvomme osastolla vierailevien henkilöiden kesken ”vuodeksi KevyttäOloa” eli 365 pulloa Olvin KevytOlo -kivennäisvettä.

Piirlan osastolta löytyy myös parhaat palat Suomen laajimmasta piirturimuseosta eli nähtävillä on harvinaisia ajopiirtureita aina 1950 -luvulta lähtien.

Jos digipiirureiden tallennus tai analysointi tuottaa yrityksessänne harmaita hiuksia, niin meiltä löytyy monipuoliset ja laadukkaat ratkaisut digipiirturitiedostojen tallennukseen, etälataukseen ja analysointiin.

Piirlan toiminnankuvaus:

Piirla on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Maahantuomme ja jälleenmyymme mm. alkolukot, alkometrit, nopeudenrajoittimet ja kuljettajaa auttavat hälytysjärjestelmät. Laadukkaiden tuotteiden ja erityisosaamisemme avulla haluamme kehittää Teidänkin liiketoimintaanne.

Messukutsut ja seuranta:

Rekisteröitymällä ennakkoon saat ilmaisen sisäänpääsyn. Ole meihin yhteydessä ja lähetämme etukäteen messukutsun tulostettavaksi. Lisäksi tarjoamme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille arvokasta tietoa uutiskirjeiden ja sosiaalisen median kautta:
Liity Piirlan postistuslistalle tästä
Facebook / Instagram / LinkedIn

Kirjoittaja Harri Salmi Piirla Oy, 010 235 3871 harri@piirla.fi