fbpx

Muut

Piirturin korjaus eli ajopiirturin huolto

10.12.2021

Yrityksessämme on erittäin pitkä historia piirturikorjauksessa. Piirlan yritystoiminta on aloitettu vuonna 1978 nimenomaan piirturikorjauksella. Kun ajopiirturit tulivat raskaaseen kalustoon pakollisiksi 1978, Pertti Salmi perusti Piirlan tarjotakseen ensisijaisesti piirturihuoltopalveluita.

Yli 40 vuoden historian aikana Piirlan piirturitohtorit ovat huoltaneet tuhansia analogisia piirtureita. Olemme saaneet piirturikorjauskoulutuksen laitevalmistajilta ja tietotaitoa on siirtynyt meille vuosikymmenien ajan.  Kun kyse on piirturikorjauksista tai yleensä piirtureihin liittyvistä asioista, uskallamme sanoa itseämme Suomen parhaiksi asiantuntijoiksi.

Mitä piirtureita voidaan korjata?

Korjaamme Piirlassa kaikki analogiset eli kiekkopiirturit. Olemme huoltaneet myös museoajoneuvojen vanhoja ajopiirtureita, joten vanhimmatkin yksilöt voidaan korjata kuntoon.

Kuka kiekkopiirtureiden korjaukset suorittaa?

Meillä kiekkopiirtureiden korjauksessa kokenein asiantuntija on Jukka Pasanen. Jukka on työskennellyt piirturikorjauksien parissa jo yli 30 vuotta. Jukka on kerennyt huoltamaan ja korjaamaan tuhansia piirtureita. Tämä kokemus takaa, että piirturikorjaus suoritetaan erittäin vahvalla ammattitaidolla. Koska luotamme tekemiseemme, annamme korjatuille piirtureille myös takuun.

Risto Kärppä on erikoistunut Volvon kiekkopiirtureiden (EGK100) huoltoon ja korjaukseen. Ristolla on yli 10 vuoden kokemus kyseisen piirturimallin korjauksesta.

Piirturin korjaus vai vaihtopiirturi?

Tarjoamme rikkoutuneen piirturin tilalle kaksi eri vaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on korjata pelkästään rikkoutuneet osat ja toimitamme piirturin korjattuna takaisin. Piirturin viallisten osien korjaus kestää muutaman päivän enemmän, kuin vaihtopiirturin tilaus.

Toisena vaihtoehtona tarjoamme valmiiksi korjatun ja tarkastetun piirturin. Tätä kutsumme ”vaihtopiirturiksi”, josta on valmiiksi tarkastettu ja vaihdettu kaikki tarvittavat osat. Varastossamme on merkittävä määrä valmiiksi huollettuja ajopiirtureita, jotka saamme toimitettua kiireellisenä jo seuraavaksi päiväksi. Vaihtopiirtureissa on aina ns. pantti eli odotamme palautuksena vanhaa rikkoutunutta piirturia. Vaihtopiirturit voidaan tilata suoraan verkkokaupastamme täällä ja lisätietokenttään täytyy kirjata piirturin tyyppinumeron.

Mistä voi tunnistaa, että kiekkopiirturi on rikki?

Viallisen piirturin voi tunnistaa esimerkiksi seuraavista tapauksista:

Kuinka paljon piirturin korjaus maksaa?

Tämä on haasteellinen arvioida etukäteen, koska emme voi varmaksi sanoa vaurioiden laajuutta. Yleisesti piirturin korjaushinnat asettuvat välille 300-450€ alv. 0. Pääsääntöisesti korjaukset jäävät hinnaltaan edullisemmaksi, kuin vaihtopiirturi. Mikäli tarvitsette nopealla aikataululla huolletun piirturin, niin suosittelemme valitsemaan vaihtopiirturin.

Mitä eri piirturimalleja korjaamme?

Korjaamme kaikki kiekkopiirturit, joista seuraavassa muutama esimerkki:

Mikäli valitsette vaihtopiirturin, niin tässä yhteydessä on tärkeää tarkastaa tarkka tyyppinumero automallin mukaan.

Ota yhteyttä ja korjataan teidänkin piirturi kuntoon.

Tilaa uutiskirjeemme

* indicates required
Millaisia kuljetuksia suoritat?

Tilaa uutiskirjeemme

* indicates required
Millaisia kuljetuksia suoritat?

Jukka Pasanen

Hienomekaanikko

Piirtureiden korjaus ja huolto (1311, 1314, 1318, 1319, 1324, 2400), vaijerit, Sisu 010 235 3870 piirla@piirla.fi

Risto Kärppä

Hienomekaanikko

Volvon kiekkopiirturit / Motometer EGK 100 010 235 3876 risto@piirla.fi