fbpx

Uutiset

Pohjolan Matka luottaa Stoneridgen älypiirtureihin ja Piirlan palveluun

09.04.2024

Savolaiset yritykset Pohjolan Matka ja Piirla Oy ovat tiivistäneet yhteistyötään ja sopineet merkittävästä laitehankinnasta. Pohjolan Matka on hankkinut yli 50 kpl Stoneridgen uusia Smart 2 älypiirtureita omaan kuljetuskalustoonsa, jolla on tarkoitus liikennöidä kansainvälisessä liikenteessä. Asennuksia tullaan suorittamaan mm. Scania, Volvo, VDL ja Setra -merkkisiin linja-autoihin. Uudet 1Cv2 älypiirturit tulevat pakollisiksi kansainvälisessä liikenteessä vuoden 2025 aikana *.

Miksi Pohjolan Matka valitsi juuri Stoneridgen piirturit Piirlan kautta? Huoltopäällikkö Rami Katajisto perustelee investointipäätöstä seuraavasti: ”Kilpailutuksen jälkeen palvelukokonaisuus ja hinta ratkaisi asian Piirlan eduksi. Uskomme että Piirlan kokemuksesta Stoneridgen tuotteisiin on meille hyötyä lyhyen huoltoviiveen muodossa, jos laitteissa tulisi jotain ongelmia. Lisäksi Stoneridge on kuljettajaystävällisempi vaihtoehto kuin VDO, koska uudessa piirturissa rajanylitys kirjautuu automaattisesti myös vanhemmilla kuljettajakorteilla.”

”Olemme kiitollisia, että Pohjolan Matka on luottanut tuotteisiimme ja palveluumme. Järkevä ja ajoissa tehty investointi varmistaa sen, että laitteita on saatavilla, asennukset keretään suunnittelemaan ja suorittamaan tehokkaasti ja ajojärjestely on helpompaa vuoden 2025 puolella”, tarkentaa Piirlan toimitusjohtaja Harri Salmi.

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on valtakunnallisesti toimiva bussimatkatalo, joka toimii linja-autoliikenteessä niin linjaliikenne- kuin tilausajopuolella sekä matkatoimistoalalla. Liikennöimme reilun 200 bussin ja vajaan 300 henkilöstön voimin muodostaen yhden suuren matkaperheen henkilöstön, asiakkaiden ja saman arvopohjan omaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.
www.pohjolanmatka.fi

* 31.12.2024 lähtien kansainvälisissä kuljetuksissa käy vain älypiirturit (1C ja 1Cv2) eli analogiset piirturit ja 1. sukupolven digipiirturit (1B, käyttöönotto 1.5.2006 – 14.9.2019) pitää vaihtaa sitä ennen.

18.8.2025 lähtien kansainvälisissä kuljetuksissa käy vain 2. version älypiirturit (1Cv2) eli myös 1. version älypiirturit (1C, käyttöönotto 15.9.2019 – 20.8.2023) pitää vaihtaa sitä ennen.

Muista Piirlan Smart 2 hankintatuki-kampanja!

Piirla haluaa tukea kuljetusyrityksiä toimimaan ajoissa ja on käynnistänyt Smart 2 -hankintatukikampanjan, jossa kannustetaan tekemään Smart 2 tilaukset ajoissa kannustinpalkkion avulla. Tarjoamme jokaisesta kampanjan aikana tilatusta Stoneridgen Smart 2 älypiirturista 100 € (alv 0%) hankintatuen loppuasiakkaalle. Kampanja on voimassa 30.6.2024 asti.

Lue tarkemmat tiedot kampanjasta tästä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous