fbpx

Stoneridge

Smart 2 digipiirturin myyntikilpailu Stoneridge -edustuspisteille

22.12.2023

Osallistu Stoneridgen Smart 2 digipiirturin myyntikilpailuun ja voita matka tehtaalle Ruotsiin!

Lähdemme keväällä 2025 vierailemaan Stoneridgen piirturitehtaalle Ruotsiin ja haluamme tarjota Teille mahdollisuuden päästä matkaan mukaan. Matka Stoneridgen tehtaalle tarjoaa tilaisuuden tutustua tarkemmin alan kehitykseen ja mahdollisuuden verkostoitua asiantuntijoiden kanssa.

Järjestämme myynti kilpailun, jossa kolme eniten Smart 2 piirtureita myynyttä edustajaa saa ilmaisen paikan matkalle mukaan. Mielenkiintoisen tehdasvierailun lisäksi matkalla pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Lisäksi tulemme arpomaan kaksi paikkaa kaikkien Smart 2 piirturin ostaneiden kesken.

Tehdasvierailun aikataulu ja matkan alustava ohjelma:

Kilpailun ja arvonnan säännöt:

Piirla Smart 2 digipiirturin markkinoinnin tukena

Piirla tarjoaa Stoneridgen edustuspisteille tukea Smart 2 digipiirturin markkinoinnissa. Edustuspisteet ovat avainasemassa Smart 2 digipiirturin myynnissä, ja siksi haluamme tehdä yhteistyötä teidän kanssanne.

Tarjoamme valikoiman digitaalisia markkinointimateriaaleja, jotka voivat auttaa tuotteenne esittelyssä ja myynnin edistämisessä. Näihin kuuluvat esimerkiksi valmiit esite- ja mainosaineistot. Tarjoamme myös räätälöityjä markkinointiratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne.

Lisäksi Piirla auttaa teitä markkinointiin liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin, jos tarvitsette neuvoja Smart 2 digipiirturin markkinoinnissa. Yhteydenotto on helppoa sähköpostilla piirla@piirla.fi tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake.

Tarvitsetko apua Smart 2 digipiirturin markkinoinnissa? Ole yhteydessä meihin alla olevalla lomakkeella ja me autamme!

DB-lupakorjaamoille suunnatut piirturikoulutukset ovat nyt tarjolla. Tutustu tuleviin koulutuksiin koulutuskalenteristamme!