fbpx

Stoneridge

Voiko digipiirtureiden ja kuljettajakorttien lukeminen olla helppoa?

07.10.2020

Kuljetusyrityksen yhtenä tehtävänä on tallentaa ja lukea digipiirturin ja kuljettajakorttien tiedot DDD. -muodossa säännöllisin väliajoin.  Latauksien suorittaminen ei ole kuljetusyhtiön ydinosaamista ja välillä aikaa tuhlaantuu yllättävänkin paljon. Yhden auton manuaaliseen lataukseen voi mennä jopa 30-45min, jos autossa on vanhempi digipiirturi. Kuljettajat ovat ammattilaisia ajotehtävissä ja harvemmin tavoitettavissa toimistolla, jotta korttitiedot saataisiin ladattua. Meillä Piirlassa piirturit ja niihin liittyvät tuotteet ja palvelut ovat olleet ydinosaamistamme yli 40 vuoden ajan. Tarjoamme huoletonta digipiirturin etälukupalvelua, jossa teidän ei tarvitse edes miettiä piirturi- ja korttilatauksia. Huolehdimme, että te voitte keskittyä teidän ydinosaamiseenne.

Mikä on digipiirturin etälatauspalvelu?

Piirlan etälatauspalvelulla teidän ei tarvitse enää ladata manuaalisesti piirturin ja kuljettajakorttien DDD. tiedostoja! Palvelumme on yhteensopiva kaikkien automerkkien ja digipiirtureiden kanssa*, joten teidän ei tarvitse valita eri palveluita toiselle automerkille. Mitä kaikkea palvelumme sisältää?

* Yhteensopiva digipiirtureille: Stoneridge 7.0ver -> ja uudemmat sekä VDO 1.4 –> ja uudemmat (noin 2010 ja uudemmat digipiirturit)

Miksi digipiirturin etälataukseen siirtymistä kannattaa harkita?

Kuinka voitte siirtyä digipiirtureiden etälataukseen?

Mikäli harkitsette siirtymistä stressittömiin latauksiin, niin ota yhteyttä ja hoidamme asian teille ”yhden puhelun” aikana! Todennäköisesti toisen puhelun aikana pääsemme kertomaan teille sopivan asennusajankohdan ja paikan.

Voitte myös soittaa suoraan Tomille!

Tavoitat Tomin numerosta 010 235 3872 tai sähköpostilla tomi@piirla.fi

Kuinka digipiirturin etälataus helpottaa kuljetusyrityksen arkea?
Digipiirturin etälatauspalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä
Millaisia kuljetuksia suoritat?