Stoneridge Smart 2 älypiirturin jälkiasennussarja (ADR, 24V)

Tuotetunnus (SKU): 700236/06 Osastot: ,

Stoneridgen Smart 2 älypiirturi ja DSRC -moduuli + johtosarja + asennustarvikkeet. Sopii jälkiasennussarjaksi 1B digipiirtureiden ja 1C älypiirtureiden tilalle, joissa ei ole DSRC -moduulia valmiina.

HUOM: Tämän nimikkeen älypiirturi on ADR-malli
HUOM: Vaatii yleensä lisäksi uuden älypiirturianturin hankinnan. Anturi ei sisälly tähän jälkiasennussarjaan. 

Kuvaus

Sisältää: Stoneridgen Smart 2 älypiirturin (ADR-versio) ja erillisen 24V DSRC -moduulin + asennusjohtosarjan + asennustarvikkeet.

Ei sisällä: Uutta älypiirturianturia, joka pitää yleensä tilata erikseen, mikäli ajoneuvossa on valmiina VDOn KITAS anturi, jota ei voi käyttää tai parittaa uuden piirturin kanssa. Ei sisällä sarjanumeroitua sinettiä, joka pitää vaihtaa aina älypiirturikalibroinnin yhteydessä.

Stoneridgen Smart 2 älypiirturi

Laadukkaat Ruotsin Örebrossa valmistetut Stoneridgen digipiirturit ovat paras valinta kuljettajillenne. Alla tärkeimmät hankinta-argumentit ja tuote-esite Stoneridgen Smart 2 älypiirturista.

Smart 2 hankinta-argumentit
Smart 2 tuote-esite

Stoneridgen DSRC -moduuli

DSRC (Dedicated Short Range Communication) tarkoittaa lyhyen kantaman viestinvälitysjärjestelmää, joka on pakollinen ominaisuus kaikissa älypiirtureissa. Sen avulla viranomaiset pystyvät valvomaan älypiirtureita etänä omilla valvontalaitteillaan.

Stoneridgen piirtureissa DSRC -yhteys luodaan erillisellä DSRC -moduulilla, joka liitetään valmiilla asennusjohtosarjalla piirturiin ja sijoitetaan sopivaan paikaan ajoneuvon tuulilasille tai kojelautaan.

Stoneridgen DSRC -moduuli toimii myös muiden valmistajien älypiirtureiden kanssa.

Käyttötarkoitus: Tuotepaketti ajoneuvoihin, joihin pitää vaihtaa uusi 1Cv2 älypiirturi vanhan 1B digipiirturin tai 1C älypiirturin tilalle. 1Cv2 älypiirturi pitää vaihtaa kansainvälisessä liikenteessä kulkeviin yli 3,5 tonnisiin ajoneuvoihin 1B piirturin tilalle 31.12.2024 mennessä ja 1C piirturin tilalle 21.8.2025 mennessä.

Kevyisiin tavara-autoihin (2,5t – 3,5t ) kansainvälisessä liikenteessä 1Cv2 älypiirturit pitää asentaa 1.7.2026 mennessä.

Viallisen 1C piirturin tilalle saa vaihtaa vain 1Cv2 älypiirturin.

Muuta infoa tuotepakettiin liittyen:

Kaikki ajopiirturit vaativat piirturivaihdon jälkeen kalibroinnin hyväksytyllä DB-luvallisella asennuspisteellä. Stoneridgen Smart 2 piirturin asennusta varten asennuspisteellä pitää olla älypiirturiyhteensopiva testilaitteisto.

Kuljetusyrityksen pitää piirturivaihdon jälkeen heti lukita piirturi omalla yrityskortilla.